top of page
Thainestuen

– dansk grafisk design og dtp fra Thailand

Freelance  grafiker

arbejder  tæt  sammen

print, pixels og POS

Elefant

afstand!

ideer og branding. Vi

INTRO
02 Intro

Er du en mindre virksomhed eller enkeltmandsfirma, som har brug for hjælp og sparring med dine kreative grafiske opgaver eller et bureau, der godt vil have en ekstra hånd med i dtp-afdelingen, når det brænder på? Thainestuen tilbyder professionelt grafisk design arbejde, som passer dit budget, er fleksibel med arbejdstiderne og som både kan lave print, pixels og POS i samme hus.

Jeg hedder Claus og er freelance designer og grafiker med adresse i Thailand, hvor jeg har boet i mange år. 95% af grafiske opgaver bliver allerede løst uden fysisk møde, og det gør, at jeg både kan tilbyde dig en langt billigere timepris og, med tidsforskellen, arbejde for dig, mens du sover.

Og ikke mindst, en masse års erfaring i at arbejde tæt sammen   på afstand.

En brochure, dit nye magasin, en årsrapport, præsentation til en kunde, arkitekt support o.m.a. Bureau dtp og rentegning.

Print

Websites optimeret til både computer og mobil, elektronisk nyhedsbrev, sociale medier via Wix, Mailchimp m.v.

Pixel

I butikken, emballage eller en udstilling, butik-posters, en grafisk identitet over hele linien etc.

POS
HVORDAN
03 Hvordan

Du kan ringe i dansk arbejdstid på telefon 36 96 55 99. Du kan også fange mig på Skype, Zoom, Teams, Line, Whatsapp, WeChat m.v. Hvis det brænder på, er du også velkommen til at give et kald på skæve tidspunkter og i weekenden. Se kontakt info her.

Det er mig der tager telefonen...

Det er dig og mig, som har kontakten, og mig der laver opgaverne. Siden start har kunder sat pris på mine kreative evner og personlige betjening. 

Mange lægger opgaver ud om aftenen dansk tid, og så ligger de klar til dig næste morgen. Thailand er 5/6 timer foran Danmark ved sommer/vintertid.

Timeprisen er 480 kr, men jeg giver dig også gerne en fast god pris på enkelte eller løbende opgaver. Bureauer som typisk lægger et højt antal timer, kan især have gavn af en fast aftale. Du kan betale til dansk konto, men vær opmærksom på at reglerne i danske banker kan ændre sig.

Har du brug for fotograf, trykker eller anden grafisk service i Danmark, formidler jeg gerne kontakten fra mit netværk.

Indesign.jpg
Photoshop.png
Illustrator.png
Premiere Rush.png
VW.png
Mailchimp.jpg
WIX.png
Sandaler
ARBEJDER
Pattern BG WHITE GREY.png
04 Arbejder
Print
Digital

Kiropraxis

Thainestuen har været med fra starten til at opbygge Kiropraxis brandet. Kom op med navnet Kiropraxis, tegnede logo'et og den grafiske profil, var med på indretningen af den første kiropraktor klinik, senere gav forslag til en anden i Portland Towers i Nordhavn.

 

Seneste nyt er en række af 4 foldere som viser at Kiropraxis arbejder tværfaglig, en 1-stop klinik, hvad enten du skal have knækket nakken, hjælp med hjernerystelse (commotio), lændesmerter oma.

Ledernes
Ledernes
Print_edited.png
Digital_edited.png
Packaging_edited.png

i&K Olive oil

Fuld identitets og branding program af det danske gourmet brand i&K Olive oil. Logo, grafisk identitet, emballage, flaskegrafik, POS, online. Vandt bronce i London IOOC (International Olive Oil Competition) i label design kategorien.

 

Produktet er limited edition, kun 3000 flasker sat til salg ved første høst, alle med et nummereret bevis vedlagt.

iI&K logo
Dyrlæge Boysen
Dyrlæge Boysen
Print
Digital.png
POS

Lätt Liv

Svenske / kinesiske retail kæde på vej mod international marked. Udvikling af al branding inklusive grafisk design for oversøisk materiale, logo, instagramprofil, emballage, POS, posters mm. 

Print
Digital.png

Ledernes KonferenceCenter

Bureau arbejde for M2 Reklame, udvikling af grafisk identitet for Ledernes KonferenceCenter gennem annonce kampagne, gæstekort, menuer mm.

Ledernes
i&K
i&K Olive oil POS
Print_edited_edited_edited.png
Digital_edited.png

Dyrlæge Boysen

Hudklinik for hund og kat, grafisk identitet, online og print materiale.

 

Design og vedligeholdelse af website, elektroniske nyhedsbreve for dyrlæger og kæledyrsejere, kursus opslag og 'Hot Skin News' avis.

Hund og kat
Print_edited.png

Logoer

Thainestuen skabte både navn og logo for Kiropraxis, en succesfuld kiroprakterklinik i København. Kreativt bureau arbejde for M2 Reklame for 'olie kompagniet' logo. Khao Yai Realty ligger i et bjergområde og formidler hussalg, mens Lätt Liv er et svensk / kinesisk retail firma a la Tiger i Danmark.

Kiropraxis
Khao Yai Realty logo
Olie Kompagniet
Latt Liv logo
Lätt Liv
Print_edited_edited.png
Digital_edited.png

KYR

Khao Yai Realty i Thailands kendte bjerg område. Ejendomsmælger agent som primært bygger bro mellem lokale og udlændinge ved køb, salg og leje af boliger. Logo, website, salgs skilte blev skabt fra bunden af og appelere til en bred vifte af nationalieteter. 

Khao Yai Realty
Khao Yai Realty
Sejlklub
Print_edited_edited.png

Snekkersten Skotterup Sejlklub

Lokal sejlklub i Snekkersten Havn, grafisk design af deres medlemsblade (klik her for at se seneste nummer) samt poster for Jyske Bank Cup.

Sejlklub
Print_edited.png

Arkitekt præsentationer

Farvelægning af arkitekt tegninger, planer, opstalter, facader mv. til præsentations brug. Her er det et koncept for en tegneserie som er igang med at lave en kombineret børneklub med spisested. Hvis du ikke lige ved hvad det er, så ved dine børn det!

HVEM
05 Hvem

Hej, jeg hedder Claus Boman og bor i Thailand med min skønne familie. For nogle år siden hed adressen Hyskenstræde, nu hedder den Khao Yai som ligger 180 km nord for Bangkok.

I mange år har jeg lavet kreativt grafisk design, for små og store kunder såsom Ericsson, Danica, Arbejdstilsynet. I bureauverdenen har jeg været med om bord i dtp produktionen hos nogle af de bedste folk med BBDO, D'Arcy, Leo Burnett, Egeberg, M2 Reklame, La Familia og mange flere.

Du har måske også stødt på mig når det kommer til kommerciel indretning og produkt design. Men det er en anden historie, den kan du læse om her på www.bomancreative.com

Jeg brænder for design og æstetik for jeg ved at godt design gør en forskel. Det er privilegeret at have en levevej som også er min passion. Med et blankt stykke papir og en blyant i hånden kan alle ideer lade sig gøre!

Hvis du vil vide mere om Thainestuen, kan du ogsá lytte til Beate Cecilie Stampe fra GrafiskUndervisning interview med mig. Klik her!

06 Kontakt

Ring på dansk nummer (dansk takst)

36 96 55 99

Thailand er 5 timer foran Danmark ved sommer tid, og 6 timer om vinteren. Du kan kontakte mig alle ugens hverdage i dansk kontortid. Brænder det på, prøver du også bare weekender, skæve tidspunkter og helligdage ligeså.

Email: sniksnak@thainestuen.dk

Skype, Zoom, Teams, Line og Wechat ID: clausboman

Whatsapp ID:
+66 8 6988 0011

Også tilgængelig på Teams, QQ, WeChat, Telegram.

Tak, du hører snart
 fra Thainestuen

KONTAKT
bottom of page